Ajankohtaista
16.05.2019Urheilukouluavauksessa ennätysmäärä lapsiaLue lisää
Vihdoin ja viimein se alkoi, nimittäin kesän 2019 urheilukoulu! Taivaalla paistoi aurinko ja...

Vihdoin ja viimein se alkoi, nimittäin kesän 2019 urheilukoulu! Taivaalla paistoi aurinko ja hymy lasten kasvoilla, osallistujia oli mahtavat 134! Viime vuonna tähän aikaan lapsia oli hieman vajaa 100, joten tällä hetkellä suunta on oikea ja kasvua oli todella paljon. Vuosikausiin urheilukoulussa ei ole ollut tällaista määrää lapsia. Vaikka osallistujia on jo huomattavasti enemmän kuin viime vuonna, mukaan mahtuu vielä!

Ensimmäisellä kerralla lapset tutuistuivat toisiinja sopivat ryhmän kesken yhteiset pelisäännöt. Sen jälkeen päästiin kokeilemaan erilaisia pelejä ja leikkejä. Isommat pääsivät harjoittelemaan jo yleisurheilulajejakin.

8-13-vuotiaat jatkavat urheilukoulua jo tänään klo 17.30 - 19.00 ja koko porukalla jatketaan jälleen ensi viikon tiistaina klo 17.30 alkaen! Kauhavalaisessa yleisurheilussa on tällä hetkellä hyvä pöhinä, tervetuloa uudetkin harrastajat vielä mukaan! :) 

Ilmoittautuminen urheilukouluun onnistuu kätevästi tästä.

06.05.2019Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun on käynnissä!Lue lisää
Ilmoittautuminen kesän urheilukouluun on käynnissä! Ilmoittautuminen onnistuu verkossa...

Ilmoittautuminen kesän urheilukouluun on käynnissä! Ilmoittautuminen onnistuu verkossa yleisurheilukoulun ilmoittautumislomakkeella.

Urheilukentällä ilmoittautuminen onnistuu huomenna 7.5. klo 17.00 alkaen MLL-maastojuoksujen yhteydessä sekä urheilukoulun aloituspäivänä tiistaina 14.5. klo 17.00 alkaen.

Lomakkeessa on ollut hieman ongelmia ja kaikki eivät ole saaneet sähköpostilla vahvistuksia ilmoittautumisessa. Jos et saa ilmoittautumisesta vahvistusta sähköpostiisi voit tiedustella ilmoittautumisen onnistumista urheilukoulun yhteyshenkilö Matias Kankaanpäältä (044-2519222) tai sähköpostilla wisa.yleisurheilu@gmail.com. Kaikki ilmoittautumiset ovat kuitenkin todennäköisesti tulleet läpi, ongelma pyritään kuitenkin korjaamaan.

Tervetuloa mukaan kesän 2019 urheilukouluun ja vinkatkaa mukavasta kesätekemisestä kavereille, naapureille ja muillekin tutuille! :)

23.04.2019Maantiejuoksun piirinmestaruudet ratkottiin Kauhavalla 22.4.Lue lisää
Eilen kamppailtiin maantiejuoksun piirinmestaruuksista Kauhavalla 9-vuotiaista aina aikuisiin...

Eilen kamppailtiin maantiejuoksun piirinmestaruuksista Kauhavalla 9-vuotiaista aina aikuisiin saakka. Lähtöviivalla nähtiin yhteensä 69 juoksijaa ja aurinkoisessa säässä käydyissä kilpailuissa nähtiin paljon kovia suorituksia sekä mahtavia venymisiä.

Wisan urheilijat avasivat kautensa hienosti nappaamalla yhteensä kuusi pm-mitalia! 9-vuotiaiden poikien sarjassa Roni juoksi pm-hopealle, P10-sarjassa Iiro ja Veeti jättivät kaksi mitalia Kauhavalle sijoittuen toiseksi ja kolmanneksi, P11-sarjassa Miiro nappasi pm-pronssia, P13-sarjassa Mika juoksi niin ikään pm-pronssille ja päivän kruunasi Pinjan hopea N17-sarjassa. Ronille, Veetille ja Miirolle mitalit olivat ensimmäiset pm-tasolla!

Yhteensä Wisalta oli mukana hienot 14 urheilijaa. Neljänsiksi sijoittuivat Veera (T10), Saana (T11), Antto (P11), Ossi (P12) ja viidensille sijoille Meea (T11), Vilma (T12), Erkki (P13) sekä Taavi (P15). Jokainen juoksija sijoittui viiden joukkoon ja toi arvokkaita pisteitä EPU:n sisupistekilpailuun! Tulokset kokonaisuudessaan täältä: http://kauhavanwisa.fi/alasivut/pm--ja-sisumaantie-kauhava-23-4-

Kiitos kaikille urheilijoille, toimitsijoille ja katsojille hyvin sujuneista kisoista! Seuraavat piirinmestaruudet ratkotaan 25.5. Kurikassa maastojuoksujen merkeissä. Vielä sitä ennen osa urheilijoistamme osallistuu Janakkalassa 5.5. järjestettäviin maastojuoksun SM-kisoihin.

13.03.2019Ohjaajahaku kesän 2019 yleisurheilukouluun on käynnissä!Lue lisää
Ohjaajahaku kesän 2019 urheilukouluun on käynnissä!   Kauhavan Wisan yleisurheilujaosto etsii...

Ohjaajahaku kesän 2019 urheilukouluun on käynnissä!

 

Kauhavan Wisan yleisurheilujaosto etsii uusia ohjaajia lasten yleisurheilukouluun ensi kesäksi. Yleisurheilukoulussamme on ryhmät 5-13-vuotiaille, joten ohjaajia kaivataan monen ikäisille lapsille. Pienimmille yleisurheilukoulu järjestetään kerran viikossa tiistaisin ja vanhimmille kahdesti viikossa tiistai- ja torstai-iltoina. Yleisurheilukoulu alkaa toukokuun puolessa välissä ja kestää aina elokuun loppuun saakka.

Yleisurheilukoulumme tarkoituksena on opettaa lapsille monipuolisia perustaitoja eli hyppäämistä, juoksemista ja heittämistä sekä samalla kehittää heidän sosiaalisia taitojaan yleisurheilun lomassa. Etsimmekin tehtävään 15 vuotta täyttänyttä (HUOM! Ei yläikärajaa!), luonteeltaan reipasta henkilöä. Yleisurheilutausta ja aiempi ohjaajakokemus on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Kauhavalla järjestetään yleisurheiluohjaajatutkinto 6.4. ja 4.5. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton, mikäli sitoutuu toimimaan ohjaajana kesän yleisurheilukoulussa.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin 31.3. mennessä: Matias Kankaanpää 044-2519222 / wisa.yleisurheilu@gmail.com

Tervetuloa mukaan mahtavaan ohjaajaporukkaamme!

30.08.2018Pohojalaasen Timanttiliigan timantit jakoon tiistaina Kauhavalla!Lue lisää
Kesän kilpailukausi lähenee loppuaan, on loppukirin aika. Suuren suosion saavuttanut...

Kesän kilpailukausi lähenee loppuaan, on loppukirin aika. Suuren suosion saavuttanut Pohojaalaanen Timanttiliiga huipentuu tiistaina Kauhavalla järjestettävään viimeiseen osakilpailuun. Tämän vuotinen Timanttiliiga sarjoissa 13-, 15- ja 17 vuotta on saavuttanut hyvän suosion. Kokonaiskilpailussa pisteille on yltänyt ennen viimeistä osakilpailua 200 urheilijaa.

Sarjojen ja lajiryhmien kokonaiskilpailun parhaat palkitaan timantein tiistain kisan yhteydessä. Suurin osa timanttien kohtalosta on vielä ratkeamatta, joten jännitystä riittää vielä tiistaille.

Kisasarjan tavoitteena on ollut tarjota hyviä kisoja urheilijoille ja lähes poikkeuksetta siinä on myös onnistuttu, sillä kilpailuissa on ollut paljon osanottajia. Timanttiliigan sarjojen lisäksi Kauhavalla on tarjolla lajeja myös sarjoissa 9-, 11- ja 19 –vuotta. Kuvassa olevien lajien lisäksi ohjelmassa on myös N19 Keihäs.

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot kisoista: 
http://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=21051

Timanttiliigan pistetilanne löytyy täältä: http://epury.fi/im…/EP-Timanttiliiga_Pistetilanne_elokuu.pdf

Tervetuloa kilpailemaan Kauhavalle tiistaina! :) ????


20.07.2018Aviisi Games 2018 saatettiin päätökseen torstainaLue lisää
Aviisi Games kisasarja vuosimallia 2018 saatiin päätökseen torstaina 19.7. Kesän aikana...

Aviisi Games kisasarja vuosimallia 2018 saatiin päätökseen torstaina 19.7. Kesän aikana kilpailuissa kävi yhteensä lähes 200 lasta ja nuorta. Hyvä tasoissa kilpailuissa tehtiin tukku omia ennätyksiä, mutta nähtiin myös suorituksia, joissa tehtiin Suomen kauden kärkituloksia. Kiitos kaikille mukana olleille, ensi vuonna jatketaan!

Kesän 2018 yhteispisteet löytyvät täältä: http://kauhavanwisa.fi/alasivut/yhteispisteet-2018

03.07.2018Urheilukoulussa EI taukoa kesällä 2018Lue lisää
Kesällä 2018 urheilukoulusta ei pidetä muilta vuosilta tuttua kesätaukoa. Urheilukoulu jatkuu...

Kesällä 2018 urheilukoulusta ei pidetä muilta vuosilta tuttua kesätaukoa. Urheilukoulu jatkuu normaalisti koko kesän aina 30.8. saakka.

5-8v tiistaisin klo 17.30-18.30 ja 9-12v tiistaisin ja torstaisin klo 17.30 - 19.00.

28.05.2018Yleisurheilukoulu alkoi 22.5.Lue lisää
Yleisurheilukoulu alkoi tiistaina 22.5. aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Lähes sata innokasta...

Yleisurheilukoulu alkoi tiistaina 22.5. aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Lähes sata innokasta lasta kokoontui Kauhavan Keskusurheilukentälle liikkumaan ja ulkoilemaan monipuolisesti yleisurheilun merkeissä. Hauskaa oli niin lapsilla kuin ohjaajillakin!

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan, voit tehdä sen vaikka heti tästä. Tervetuloa liikkumaan monipuolisesti kannustavaan ilmapiiriin!

Tässä vielä tunnelmia Yu-koulun avauksesta:

30.04.2018Ilmoittautuminen yleisurheilukouluun on alkanut!Lue lisää
Ilmoittautuminen kesän 2018 yleisurheilukouluun on alkanut. Tervetuloa mukaan monipuolisen...

Ilmoittautuminen kesän 2018 yleisurheilukouluun on alkanut. Tervetuloa mukaan monipuolisen liikunnan pariin sekä tutustumaan yleisurheilulajeihin! 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

26.02.2018TOMILLE KULTAA JA HOPEAA SM-HALLIKISOISTALue lisää
Viikonloppuna Kuortaneella käydyissä yleisurheilun Halli Sm-kisoissa Tomi Valkama hyppäsi...

Viikonloppuna Kuortaneella käydyissä yleisurheilun Halli Sm-kisoissa Tomi Valkama hyppäsi Suomenmestariksi pituushypyssä sarjassa M17 uudella komealla ennätyksellään 692. Tomin hyppy kulki kisassa erinomaisesti, sillä kolme hyppyä kantoi pidemmälle kuin viime kesältä oleva entinen ennätys 679 ja vielä neljänneksi parhaallakin hypyllä olisi tullut mestaruus.

Lauantaina Tomi hyppäsi seivästä. Tulos oli 390 ja sijoitus neljäs. Oma ennätys jäi kahden sentin päähän. Tässä lajissa kuitenkin on kesään mennessä odotettavissa vielä selvää tasonnousua. Tomi opiskelee Kuortaneen urheilulukiossa ja harjoituksien vetämisestä vastaa entinen seiväshyppääjä Mikko Latvalan, jonka johdolla syksystä saakka on päästy opettelemaan lajintaitoja viikottain. Viime kesästä ennätys on parantunut jo reilut 40 senttiä.

Sunnuntaina vuorossa oli korkeushyppy. Siinä jalat olivat jo vähän väsyneet eikä huipputuloksiin enää ollut mahdollisuuksia. Vauhtijuoksu vähän takkusi ja tulokseksi tuli 181. Sijoituksen osalta kisa oli kuitenkin hyvä, sillä kotiin tuomisina oli hopeamitali.

Seuraavaksi Tomi kilpailee moniottelujen SM-hallikisoissa Jyväskylässä ensi viikonloppuna.

Kuortaneella olivat mukana Kauhavan Wisan urheilijoista myös Ronja Koivisto ja Valtteri Luomala. Ronja työnsi kuulaa 10,49 ja sijoittui N19 –sarjassa seitsemänneksi. Valtteri juoksi M17 –sarjassa 800 metrillä ajan 2.10,73 ja sijoittui sijalle 17.

17.09.2017KOULULIIKUNTALIITON SM –KISOISTA KOLME MITALIA KAUHAVALLELue lisää
Tomi Valkama ja Yläkoulun tyttöjen viestijoukkue sijoittuivat mitaleille Koululiikuntaliiton...

Tomi Valkama ja Yläkoulun tyttöjen viestijoukkue sijoittuivat mitaleille Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskisoissa Alavetelissä viikonlopun aikana.

Tomi voitti A-sarjassa korkeushypyn tuloksella 184 ja sijoittui pituushypyssä kolmanneksi tuloksella 642. B-sarjassa tyttöjen pikaviestijoukkue Senja ja Viola Gustafsson, Iida Salmela ja Saana Hantula sijoittui hienosti kolmanneksi ajalla 60,23. Hyville sijoille ylsivät myös Ronja Koivisto keihäänheitossa, Iida Salmela kävelyssä ja Aaro Kari moukarinheitossa.

Tuloksia

A-   sarja korkeus 1. Tomi Valkama 184. Pituus 3. Tomi Valkama 642. Keihäs 4. Ronja Koivisto 40,95.

B-    sarja Tytöt 4x100 3. Kauhavan yläkoulu (Senja ja Viola Gustafsson, Iida Salmela, Saana Hantula) 60,23. 3000 m kävely 4. Iida Salmela 18.32,04. Moukari 6. Aaro Kari 42,25. 800 m 17. Viola Gustafsson 2.40,75 21. Senja Gustafsson 2.49,23. Pituus 16. Saana Hantula 330. Moukari 18. Saana Hantula 13.38

17.09.2017TOMI VALKAMA KYMMENOTTELI NELJÄNNEKSI SM-KISOISSALue lisää
Tomi Valkama otteli neljänneksi pistemäärällä 5754 M17 –sarjassa moniottelujen SM-kisoissa...

Tomi Valkama otteli neljänneksi pistemäärällä 5754 M17 –sarjassa moniottelujen SM-kisoissa Hyvinkäällä 9. -10.9.

 

Tomin ensimmäinen 10-ottelu alkoi vähän tahmeasti. 100 m tulos lauantai-aamulla oli 12,06 jääden vähän tavoitteesta. Toinen laji pituus osoittautui tällä kertaa vielä ongelmallisemmaksi. Askelmerkki ei osunut kohdalleen. Kolmesta hypystä vain yksi mitattiin, ja sekin lankun takaa hypättynä, tulos 617. Kolmas laji, kuulantyöntö, sujui myös vähän nihkeästi, tulos 10,76. Neljännessä lajissa, korkeushypyssä, löytyi sitten oma taso, tulos 187. Ensimmäisen päivän päätti 400 metrin juoksu. Tomille matka on aika vieras, käytännössä tämän matkan hän juoksi telineistä ensimmäistä kertaa. Aika 58,77 oli ihan kohtuullinen, joskin ensi vuodelle sitä pitää parantaa reilusti. Näin ensimmäinen sateinen päivä tuli pakettiin kokonaiskilpailun sijalla 6.

 

Toisena päivänä meno oli sitten jo paljon terävämpää. Kahdessa lajissa syntyi oma ennätys, yhdessä sitä sivuava tulos ja kahdessa lähelle ennätystä oleva tulos. Aamu käynnistyi 110 metrin aitajuoksulla. Tomin aika oli 15,55 jääden ennätyksestä vain 16 sadasosaa kun muut jäivät vähintään puoli sekuntia. Päivän toisessa lajissa hän pääsi myös lähelle omaa ennätystä heittäen 33,33. Seiväshypyssä Tomi sivusi ennätystään 350. Tässä lajissa on varmasti odotettavissa seuraavan vuoden aikana selvästi eristystä. Tomi siirtyi Kuortaneen urheilulukioon ja harjoittelee siellä entisen seiväshyppääjän Mikko Latvalan johdolla. Talven aikana on aikaa hioa tekniikkaa. Jo kuluneen kesän aikana lajiin oli tarkoitus panostaa, mutta se jäi johtuen monista syistä, joista huonot säät eivät olleet vähäisimpiä. Ottelun kahdessa viimeisessä lajissa syntyikin sitten oma henkilökohtainen ennätys. Keihästä Tomi heitti 48,55 ja juoksi 1500 m 5.19,20.  Toisen päivän onnistuminen nosti Tomin sijalle neljä. Kärki kolmikko oli tällä kertaa selvästi hänen edellään.

 

Tomille ensimmäinen kymmenottelu osoitti, että ottelussa pienet, ja välillä vähän suuremmatkaan epäonnistumiset, eivät saa lannistaa. Kaikki lajit tuovat pisteitä ja epäonnistumisia tulee välillä muillekin. Vaikka pituudessa normaalitulokselle olisi tullut reilut 100 pistettä enemmän, ei se kuitenkaan ratkaissut kisaa. Loppusija on hyvä ja tämän vuoden kunnon mukainen.

 

Jos talvi menee harjoituksellisesti hyvin, voi ensi vuonna pisteitä tulla noin 1000 enemmän ja silloin ollaan taistelemassa nuorten Euroopanmestaruuskisalipuista.  Kisat järjestetään heinäkuun alkupuolella Unkarissa.

28.08.2017Tomi Valkama pituushypyn SuomenmestariksiLue lisää
Tomi Valkama voitti pituushypyn Suomen mestaruuden Iisalmessa käydyissä 16- ja 17 –vuotiaiden...

Tomi Valkama voitti pituushypyn Suomen mestaruuden Iisalmessa käydyissä 16- ja 17 –vuotiaiden Suomenmestaruuskisoissa. M16 sarjan pituuskisa käytiin muutaman asteen lämmössä pienessä tuulenvireessä joka oli pääosin lievästi myötäinen.Kisasta oli ennakkoon odotettavaissa tasainen vääntö voitosta ja muista mitaleista. Ainakin viidellä pojalla oli mahdollisuus aina voittoon saakka.

 

Neljällä ensimmäisellä kierroksella Tomi tuskaili askelmerkin kanssa. Kolme ensimmäistä hyppyä lähtivät lankun takaa ja neljäs oli niukasti yliastuttu. Kahdella viimeisellä hypyllä ponnistus osui sitten kohdalleen. Viidennellä syntyi jo oma ennätys 659 jolloin Tomi nousi neljänneltä tilalta toiseksi. Kisan kruunasi viimeinen hyppy, jolla hän ponnisti nolla tuulissa 669 ja siirtyi kärkeen. Tulos kesti kolmen viimeisen hyppääjän hyökkäykset ja niin Tomi saavutti ensimmäisen henkilökohtaisen Suomen mestaruutensa. 

 

Koleasta säästä huolimatta kisa on hyvätasoinen ja odotusten mukaisesti ennen kaikkea tasainen. Toiseksi sijoittunut Imatran Urheilijoita edustava Otto Pulkkinen hävisi Tomille kahdeksan senttiä.

 

Pientä takapakki Tomin kisoihin toi pituuden verryttelypyissä sattunut harmittomalta näyttänyt loukkaantuminen. Pituuss kisassa nikka ei vaivannut mutta kokeuden kaarrejuoksussa se kipeytyi niin, ettei hyppäämisestä tullut mitään. Näin toisen mitalin tavoittelu piti jättää tällä kertaa muille.

31.07.2017Yleisurheilun Sm-kisoihin 627 urheilijaa - monta arvokisamenestyjää mukanaLue lisää
Tämän viikon perjantaista sunnuntaihin on vipinää Kauhavan urheilukentällä kun 627 urheilijaa...

Tämän viikon perjantaista sunnuntaihin on vipinää Kauhavan urheilukentällä kun 627 urheilijaa kilpailee Suomen mestaruuksista yhteensä 1081 lajissa.

Ennakkoon yksi kisojen mielenkiintoisimmista nimistä on pikajuoksija Samuli Samuelsson, joka juoksee sekä 100 että 200 m. Kauhavan kentällä yleensä vallitsevissa erinomaisissa tuuliolosuhteissa Suomen ennätykset ovat vaarassa.

Mukana on myös runsaasti muita kesän arvokisamenstyjiä nuorten sarjoista ja Kalevan kisoista. Aitojen Em-prossimitalisti Viivi Lehikoinen tavoittelee mestaruuksia nyt sileillä juoksumatkoilla, toisen järjestävän seuran Lappajärven Veikkojen Em-pronssimitalisti Elmo Savola osallistuu pika-aitoihin, pituuteen ja 200 metrille, Krista Tervo tavoittelee 70 metrin rajaa, ja samalla Suomen ennätystä moukarissa, keihäässä Oliver Helander täyhyää kauas 80 metrin paremmalle puolelle  ja estejuoksija Topi Raitanen on ilmoittautunut tällä kertaa 800 metrin juoksuu.  Ja monta, monta muuta nimekästä urheilijaa on mukana. .

Kilpailujen avaus on perjantaina klo. 13.50. Perjantaina kilpaillaan klo. 14 - 21, lauantaina klo 10 - 18.30 ja sunnutaina klo. 10 - 16.

Tervetuloa kaikki Kauhavan urheilukentälle kisaamaan tai katsomaan mielenkiintoisia kisoja!

18.07.2017SM-KISAVALMISTELUT VIIMEISTELYVAIHEESSALue lisää
Yleisurheilun Sm-kisavalmistelut ovat viimeistelyvaiheessa. Toimitsijaryhmät ovat...

Yleisurheilun Sm-kisavalmistelut ovat viimeistelyvaiheessa. Toimitsijaryhmät ovat kenraaliharjoituksen tehneet aluemestaruuskisojen yhteydessä ja niistä saatujen kokemusten perusteella toimintatapoja vielä hiotaan.

Ensimmäiset ilmoittautumiset ovat myös kirjautuneet Kilpailukalenteriin. Toivotaan, etta tavoitteena oleva 650 urheilijan raja ylittyy.

Kisamajoituksia on varattu kiitettävästi. Vielä on paikkoja jonkun verran jäljellä, mutta pieni pelko on, että lopussa voi tulla pientä pulaa, joten toivottavasti jokainen majoitusta tarvitseva laittaa varauksen vireille kisasivujen ohjeen mukaisesti.

Myös kisaruokailun liput ovat varattavissa. Kisaruokaa valmistetaan ennakkovarausten perusteella, joten myös nämä liput on syytä varata hyvissä ajoin. Kauhavalla varsinkin iltaisin on aika rajalliset mahdollisuudet saada ruokapalveluja.

Kisasivuihin voi tutustua linkistä http://kauhavanwisa.fi/paasivut/sm-kisat-2017

19.06.2017SM-kisavalmistelut hyvässä vauhdissaLue lisää
4. - 6.2017 järjestettävien N/M 19 ja 22 -vuotiaiden SM-kisojen valmistelut ovat edenneet hyvää...

4. - 6.2017 järjestettävien N/M 19 ja 22 -vuotiaiden SM-kisojen valmistelut ovat edenneet hyvää vauhtia. Toimitsijaryhmät alkavat olla koossa joskin vielä aukkojakin on, mutta eikähän kaikille toimille löydy tekijät.

Toimitsijoita on koulutettu tähän mennessä noin 80. Koulutettavina ovat olleet niin lajienkenttätoimitsijat kuin lähettäjät, sähköoisenajanottajat ja tulospalvelusta vastaavatkin. Toimitsijoiden sisäänoajo suoritaan tulevissa kisoissa joista seuraavat ovat karnevaalikisat lauamtaina 1.7.

Kenttä peruskorjattiin viime syksynä. Tänä keväänä kentän varusteita on uusittu ja täydennetty. Viime viikolla käyttöön otettiin mm. sähköpyssy ja muita sähköisiä vempeleitä.

Urheilijoita ja huoltajia varten on tehty runsaasti majoitusvarauksia. Kaikki Kauhavan alueen majoituskapasiteetti on varattu. Jonkun verran kapasiteettia vapautuu uudelleen jaettavaksi varausten täsmennettyä kesän aikana. Tilaa on vielä Kivitipussa Lappajärvellä. Sinne voidaan vielä majoittaa runsaasti kisavieraita.

17.03.2017Moniottelujen Sm-kisat Kauhavalla 2019Lue lisää
Suomen Urheiluliiton hallitus on myöntänyt Nuoten moniottelujen SM-kisat Kauhavan Wisan ja...

Suomen Urheiluliiton hallitus on myöntänyt Nuoten moniottelujen SM-kisat Kauhavan Wisan ja Lapuan Virkiän järjestettäväksi vuonna 2019. Kisoissa kilpailaan sarjoissa 14 -, 15 -, 17 -, 19 - ja 22 –vuotta. Kilpailut järjestetään kahdella kentällä, Kauhavalla ja Lapualla. Myöhemmin päätetään mitkä sarjat kilpailaan milläkin kentällä. Kaksipäiväisiin kisoihin odotetaan noin 250 kilpailijaa.

Tänä vuonan Kauhavalla järjestetään 4. – 6.8. 19 ja 22 –vuotiaiden yleisurheilun Sm-kisat. Kauhavan Wisa järjestää nämä kisat yhdessä Lappajärven Veikkojen kanssa. Näihin kisoihin odotetaan noin 650 kilpailijaa.

Ks. moniottelujen Sm-kisoihin liittyvä uutinen Suomen Urheiluliiton ylläpitämiltä yleisurheilu.fi -sivustolta

 

http://www.yleisurheilu.fi/uutinen/suln-hallitus-loi-lukkoon-vuoden-2019-sm-kisojen-jarjestajat

 

01.11.2016SM-kisaprojekti 2017 hyvässä vauhdissa - toimitsijakoulutukset käynnistyvätLue lisää
Kauhavan Wisa ja Lappajärven Veikot järjestävät yhdessä Kauhavan Urheilukentällä ensi kesänä 4....

Kauhavan Wisa ja Lappajärven Veikot järjestävät yhdessä Kauhavan Urheilukentällä ensi kesänä 4. - 6.8 N/M19 ja 22 -vuotiaiden SM-kisat.

Kisojen järjestelyt ovat käynnsityneet. Alustava aikataulu on tehty ja toimitsijaryhmien keräys alkanat. Toimitsijaksi voit ilmoittautua linkistä http://kauhavanwisa.fi/alasivut/toimitsijoiden-ilmoittautuminen#navi Rohkeasti vain ilmoittautumaan itse kukin. Kaikki saavat tarvittavan opastuksen, joten ennakkoon ei kovin suuria taitoja tarvita, into ja halu osallistua riittää.

Ensimmäiset toimitsijakoulutukset käynnsityvät lajinjohtajien koulutuksella lauantaina 26.11 Seinäjoella. Muut toimitsijat koulutetaan pääosin Kauhavalla talven aikana.

Kauhavan Urheilukenttää on ehostettu syyskesän aikana. Työ on siltä osin valmis. Toivottavasti keväällä vielä rakentuu kattettu katsomo kisoja seuraavien suojaksi.

Kisojen aikataulun ensimmäinen versio on myös valmsitunut. Sitä hiotaan vielä talven aikana ennen sen julkaisemista.

Myös ensimmäiset majoitusvaraukset ovat saapuneet.

Kisat ovat suuri ponnistus Wisan ja Veikkojen toimitsijoille ja talkooporukalle. Kisojen läpivieminen vaatii noin 150 henkilön työpanoksen.

Tervetuloa kisaprojektiin mukaan!

31.10.2016Yleisurheilun harjoituskausi käynnistyy marraskuun alussaLue lisää
Yleiurheilun harjoituskausi 2017 käynnistyy 1.11.2016 Anssin Jussin Areenassa tiistaina 1.11 klo...

Yleiurheilun harjoituskausi 2017 käynnistyy 1.11.2016 Anssin Jussin Areenassa tiistaina 1.11 klo 18.00. Uuden monitoimihallin valmistumista odotellessa pidetään säännölliset viikkoharjoitukset Anssin Jussin Areenassa tiistaisin klo. 18.00 - 20.00 ja torstaisin klo. 18.30 - 20.30.

Harjoitukset on tarkoitettu vuonna 2006 ja sitä vanhemmille urheilijoille.

Tarkemmat tiedot yleisurheilujaoston sivuilta kohdasta Harjoitustoiminta.

Tervetuloa kaikki innolla treenaamaan yleisurheilun pariin!

Terv. Wisan yleisurheilujaosto

05.09.2016Wisa 5. Vattenfall-seuracupin finaalissaLue lisää
Kauhavan Wisa sijoittui upeasti viidenneksi valtakunnallisen Vattenfall-seuracupin Mega-sarjan...

Kauhavan Wisa sijoittui upeasti viidenneksi valtakunnallisen Vattenfall-seuracupin Mega-sarjan finaalissa Ikaalisissa! Lajivoittoihin ylsivät Enni (T11 150m), Miisa (T11 1000m), Elli (T11 keihäs), Eerika (T13 korkeus), Tomi (100m aidat) ja Joona (P15 2000m).

Sijoitus oli Wisan kautta aikojen toiseksi paras (vuonna 2006 3. ja 2010 myös 5.) Kaikkien panos oli loistava, sillä yhteensä 15 urheilijaa teki oman ennätyksensä ja muutkin urheilivat ennätyksensä tuntumaan!

22.08.2016Kolmen SM-mitalin viikonloppuLue lisää
16-17-vuotiaiden SM-kisoissa Kajaanissa Ronja Koivisto otti SM-pronssia N16 keihäänheitossa...

16-17-vuotiaiden SM-kisoissa Kajaanissa 
Ronja Koivisto otti SM-pronssia N16 keihäänheitossa tuloksella 43,44.

Tomi Valkama onnistui mainiosti lauantaina yleisurheilun 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa Hämeenlinnassa.Tomi saalisti päivän aikana kaksi SM-hopeaa, kun hän ylsi toiseksi sekä 15-vuotiaiden poikien korkeudessa että pituudessa.

 

Onnittelut Tomille ja Ronjalle sekä taustajoukoille!


Lue lisää Ilkasta: 14-15 SM    16-17 SM

 


03.07.2016Valtakunnalliset Ottelu- ja Kävelykarnevaalit alkavat to 7.7.Lue lisää
Lue lisää yleisurheilun sivuilta!

Lue lisää yleisurheilun sivuilta!

18.04.2016Laurille SM-pronssia M19 maantiejuoksussaLue lisää
Maantiejuoksujen SM-mitaleista kilvoiteltiin viime viikonloppuna Jyväskylässä. Wisan Lauri Mäki...

Maantiejuoksujen SM-mitaleista kilvoiteltiin viime viikonloppuna Jyväskylässä. Wisan Lauri Mäki juoksi SM-pronssille
M19-sarjan 10 km tiejuoksussa.

 

 

SM-tiejuoksut Jyväskylä 16.4.2016
M19 10 km tiejuoksu 
3. Lauri Mäki  34.37. PB

SM-tiejuoksut Jyväskylä 16.4.2016

M19 10 km tiejuoksu 
3. Lauri Mäki  34.37. PB

 

Onnittelut Laurille ja taustajoukoille!

 

 

 


05.04.2016Kunniakierros 2016 su 15.5 klo 16.00Avaa
13.03.2016Tomille SM-hopeaa P15 hallimoniotteluissaLue lisää
Wisan Tomi Valkama taisteli hopealle SM-Hallimoniotteluissa P15-sarjan tiukassa kisassa...

Wisan Tomi Valkama taisteli hopealle SM-Hallimoniotteluissa P15-sarjan tiukassa kisassa Kuortaneella 13.3.

Tulossarja:

60 m aj 8,83
pituus 5,93
kuula 11,26 PB
seiväs 330 PB
1000 m 3.24,00 PB

60 m aj 8,83
pituus 5,93
kuula 11,26 PB
seiväs 330 PB
1000 m 3.24,00 PB


Onnittelut Tomille ja taustajoukoille!

06.03.2016Siljalle SM-pronssia N22 seipäässä, Lauri seitsemäs M19 800mLue lisää
5.3. 2016 Wisan Silja Sippola hyppäsi SM-hallipronssille Helsingissä nuorten SM-halleissa.N22...

5.3. 2016

Wisan Silja Sippola hyppäsi SM-hallipronssille Helsingissä nuorten SM-halleissa.
N22 seiväshypyn pronssi irtosi uudella ennätyksellä 356 ja samalla tuloksella jaettiin SM-hopeakin. 

Tulosrivi: 306/1  326/1  341/1 356/3 371/xxx

 

6.3. 2016

M19 800m: 7. Lauri Mäki 2.03,34 

 

Onnittelut!

06.03.2016Sisupäivät 11-15-vuotiaille Kuortaneella 28.3. ja 7.5.Avaa
01.11.2015Wisa Eliittifinaaliin 29.11.Lue lisää
Eliittifinaali Kuortaneella 29.11 Eliittifinaali käydään Kuortaneella 29.11 klo 15 alkaen....

Eliittifinaali Kuortaneella 29.11

Eliittifinaali käydään Kuortaneella 29.11 klo 15 alkaen. Kilpailuihin kutsutaan Sisupisteissä 12 parasta piirin seuraa (lista alla).

Lajeina on:

P15: 60m, 800m, 3-loikka, kuula
T15: 60m, 800m, 3-loikka, kuula
P13: 1000m, 60m aj, korkeus, kuula
T13: 1000m, 60m aj, korkeus, kuula
P11: 1000m, 60m aj, pituus, kuula
T11: 1000m, 60m aj, pituus, kuula
P9: 40m, junnukeihäs
T9: 40m, junnukeihäs
Lisäksi sukkulaviesti 8 x 60 m

Tarkempi info tulee vielä lähempänä. 

ELIITTIFINAALIIN KUTSUTUT:

1 SSU  143 49 7 574 73 42 888
2 IK  102 40 5 287 40 36 510
3 LaVi  64 36 19 281 50 49 499
4 VäVi  99 27 29 190 29 22 396
5 ÄU  89 17 10 171 48 5 340
6 KaWi  40 32 19 192 23 11 317
7 AU  15 12 4 152 63 19 265
8 LaVe  29 17 7 181 12 6 252
9 VaVa  2 13 0 216 5 3 239
10 TöVe 0 0 43 135 0 0 178
11 LaihLu  51 9 0 76 8 11 155
12 AA  2 3 0 143 0 0 148
15.10.2015Ensimmäiset ensikesän yleisurheilukisat ja tapahtumat myönnett WisalleLue lisää
Kauhavan Wisa on saanut järjestettäväkseen ensi kesänä Nuorten Eliittikisat keskiviikkona...

Kauhavan Wisa on saanut järjestettäväkseen ensi kesänä Nuorten Eliittikisat keskiviikkona 8.8.2016 sekä Kävely- ja Ottelukarnevaalit 7. - 10.7.2016.

Muut kisat haetaan ensi vuoden alussa, joten niiden päivämäärät ratkeavat helmi - maaliskuussa.

Samalla alkaa todenteolla valmistautuminen vuoden 2017 N/M 19 ja 22 -vuotiaiden SM -kisoihin

15.10.2015Talven yleisurheilutreenit käynnistyvät Anssin Jussin Areenassa tiistaina 3.11 klo 18.00Lue lisää
Yleisurheilujaosto siirtää harjoitustoiminan tulevaksi talveksi Anssin Jussin Areenaan koska...

Yleisurheilujaosto siirtää harjoitustoiminan tulevaksi talveksi Anssin Jussin Areenaan koska koulukeskus on toistaiseksi suljettu.

Koko talven ajan treenejä pidetään tiistaisin ja torstaisin klo. 18 - 20. Harjoitusryhmiä on kaksi, toinen 2002 ja aiemmin syntyneille ja toinen 2006 - 2003 - syntyneille.

Lisätietoja treeneistä yleisurheilujaoston sivuilta.

Tervetuloa joukolla monipuolisiin yleisurheiluharjoituksiin!

< Edellinen123456789

Sivu 1 / 9. Uutisia yhteensä 247.