Ajankohtaista
23.08.2020Kauwi salibandy D-tytöt etsivät lisää pelaajia ja eritoten MAALIVAHTIA!!Lue lisää
Kauwi salibandytytöt pelaavat D-tyttöjen sarjaa salibandyliiton pohjanmaan lohkossa ja niinkin...

Kauwi salibandytytöt pelaavat D-tyttöjen sarjaa salibandyliiton pohjanmaan lohkossa ja niinkin tärkeä pelaaja kuin MAALIVAHTI puuttuu tällä hetkellä joukkueesta!!

Olisitko sinä tyttöjen uusi maalivahti? Tai tietäisikö jonkun, joka voisi olla!!

Rohkeasti vain mukaan treeneihin tai yhteydenotto valmentaja Ramiin (rami.muurimaki(at)gmail.com)

13.03.2020Korona-virus keskeyttää salibandyturnaukset ja -harjoituksetLue lisää
  Suomen hallituksen ja Suomen Salibandyliitin ohjeita noudattaen Kauhavan Wisan...

 

Suomen hallituksen ja Suomen Salibandyliitin ohjeita noudattaen Kauhavan Wisan salibandyjaosto keskeyttää harjoitus-, turnaus-, ottelu ja koulutus-toiminnan ainakin maaliskuun loppuun saakka.  Tilannetta seurataan päivittäin ja asiasta informoidaan tarvittaessa. 
Vastaavia päätöksiä on tehty muidenkin palloilulajien keskuudessa. 
Jaosto keskustelee asiasta uudestaan maalis-huhtikuun vaihteessa.

Eilen tulleen Suomen Salibandyliiton ilmoituksen mukaan salibandyn kilpatoiminta päättyi tämän kauden osalta tänään perjantaina 13.3.2020.

Lisäksi.

Suomen hallituksen ja Suomen Salibandyliiton ohjeita noudattaen Kauhavan Wisan salibandyjaosto keskeyttää harjoitus-, turnaus-, ottelu ja koulutus-toiminnan ainakin maaliskuun loppuun saakka.  Tilannetta seurataan päivittäin ja asiasta informoidaan tarvittaessa. 

Vastaavia päätöksiä on tehty muidenkin palloilulajien keskuudessa. 

Jaosto keskustelee asiasta uudestaan maalis-huhtikuun vaihteessa.

 

Rami Muurimäki, jaoston puheenjohtaja

 

12.12.2019D-tyttöjen toinen turnaus Tähtiareenalla (11.12.2019)Lue lisää
D-tyttöjen kolmas turnaus pidettiin 8.11.2019 tähtihallissa...

D-tyttöjen kolmas turnaus pidettiin 8.11.2019 tähtihallissa Uudessakaarlepyyssä. 


Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Blue Fox valkoinen. Tosiasia on, että me oltiin suurin osa pelistä tuuliajolla ja vastaantulijoita. Puolustettiin kovaa ja tehtiin vastahyökkäyksiä. Oltiin kuitenkin ihan kipsissä ja katseltiin kun kaveri pelasi. Toinen erä oli jo lupaavampi, mutta sitten kolmannessa taas repsahti. Maaleja osataan tehdä kun vain päästään niihin tilanteisiin. Kaksi maalia noin kuudesta vedosta. Ei huono. Peli päättyi katkaisupeliin kolmannen erän puolivälissä lukemin 14-2. Meidän kannalta pelin highlight oli Susanna 9v tekemä aivan huikea maali. Juuri sellainen mitä treeneissäkin ollaan tehty.


Pelin jälkeen käytiin pikainen keskustelu tyttöjen kanssa, että mitä kentällä tapahtui ja mitä siellä olisi pitänyt tapahtua. Verrattiin peliasenteeseen, joka meillä on esim. Omissa treeneissä. Ollaan ihan liian “kilttejä” näissä peleissä. 


Ottelun viralliset tilastot ja tulokset:

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/blue-fox-valkoinen-kauwi/16687/6178


Toisessa pelissä vastaan asettui Nibacos sininen, joka on kohdattu jo aikaisemmin tällä kaudella. Nyt mittarina pidettiin aikaisemman pelin tulosta (1-13) sekä tavoitteena kolmea pelattua erää. Peli olikin huomattavasti tasaisempi kuin ensimmäinen. Ensimmäinen maalikin syntyi vasta ensimmäisen erän puolivälin paikkeilla. Peliä pelattiin jokseenkin tasaisesti molemmissa päissä. Vetoja peitettiin ja pelitilanteita opeteltiin pelaamaan oikein. Peli onnistuttiin saamaan tasoihin Alisan hienon maalilla toisen erän alussa. Toinen erä oli muutenkin “mielenkiintoinen” - saatiin kaksi jäähyä väärästä vaihdosta (liian monta pelaajaa kentällä). Ensimmäinen AV kääntyi meidän eduksi Besman tehdessä alivoimamaalin. Peli meille 2-1. Toinen AV sitten ei ollut niin hyvä ja vastustaja pääsi tekemään YV-maalin. Erä kuitenkin oli meidän maalein 1-2. Ensimmäinen meidän voittama erä (maalit 1-2 meille). Kolmas erä oli jännittävää pelaamista. Maaleja tehtiin melkeinpä vuoron perään. Vastustaja niitä kuitenkin teki kaksi enemmän kuin me ja peli päättyi vastustajalle 6-4. 


Ottelun viralliset tilastot ja tulokset:

https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/nibacos-sininen-kauwi/16689/617817.11.2019D-tyttöjen toinen turnaus Qmax areenalla (16.11.2019)Lue lisää
D-tytöillä kaksi turnausta jo takana. Kauden ensimmäisestä turnauksesta 27.10.2019 Kokkolassa ei...

D-tytöillä kaksi turnausta jo takana. Kauden ensimmäisestä turnauksesta 27.10.2019 Kokkolassa ei jäänyt paljoa sanottavaa. Se meni "harjoituksen" piikkiin. Eka peli SB Vaasaa vastaan päättyi kahden erän jälkeen 25-0 (katkaisupeli). Toinen peli niin ikään katkaisupelillä kolmannessa erässä lukemin 13-1. Tehtiin kuitenkin yksi maali. Se siitä turnauksesta.

Taso oli paljon kovempi kuin odotin ja myös pelaajien kokoero oli jotenkin valtava. Tästä sisuuntuneena treeneissä keskityttiinkin sitten erityisesti 1-1 tilanteisiin ja "painimiseen" :)

Kauden toinen turnaus pelattiin eilen Nurmossa Qmax areenassa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui PaSu. Meidän päällimmäinen tavoite oli pelata kolme erää. Ennen peliä sovittiin tietyistä peliasioita ja mielestäni tytöt niitä noudatti hienosti. Vaikka peliä pelattiinkin enemmän meidän päässä, peli oli silti tiukka ja kertoi, että ei me ihan niin jäljessä kaikkia joukkeita ollakaan kuin mitä ensimmäinen turnaus antoi ymmärtää. Peli päättyi PaSun 4-0 voittoon. Meilläkin oli tilanteet, mutta tolppaa lähemmsä maalia ei saatu. Vaihtoaitiossa oli iloisia tyttöjä pelin jälkeen vaikka hävittiin. Onnistuttiin päätavoitteessa. Maalia ei saatu tehtyä.

Toisesta pelistä ennustetitin kovempaa ja sitähän se myös oli. Vastaan asettui Nibacos sininen. Peli oli Nibacoksen hallintaa, mutta me roikuttiin mukana. Nibacos teki maaleja eri tilanteista. Osa tuli meidän virheistä ja osa Nibacoksen pelaajien hienoista suorituksista. Selvästi parempi joukkue voitti pelin. Tässäkin pelissä onnistuttiin pelaamaan täydet kolme erää ja saatiin myös kolme maalia, joista Salla teki kaksi ja Alisa yhden. Iso palkinto hienosta työstä.

Onnistumisia tuli siis koko joukkueella ja tästä on hyvä mennä taas treenien kautta seuraavaan turnaukseen. Opittiin taas paljon uutta.

Me tullaan täältä vielä!! :)

// Rami

06.10.2019Kauhava Wisan salibandykerhot 2012-2013 syntyneilleLue lisää
Myös pienimpien salibandykerhot starttaavat. 2012-2013 syntyneiden salibandykerhot...

Myös pienimpien salibandykerhot starttaavat. 2012-2013 syntyneiden salibandykerhot keskiviikkoisin ja torstaisin Kosolan koululla klo 17.00-18.00. Keskiviikkosin pojat ja torstaisin tytöt.

Tervetuloa!

Muiden ikäryhmien kerhoista ja harjoittelusta lisätietoa www.kauhavanwisa.fi/salibandy

16.09.2019D-tyttöjen harjoituspeli Remixiä vastaanLue lisää
D-tytöt kävivät pelaamassa harjoituspelin Remixin kanssa viime perjantaina (13.9.2019). Pelistä...

D-tytöt kävivät pelaamassa harjoituspelin Remixin kanssa viime perjantaina (13.9.2019). Pelistä ei paljoa kerrottavaa. Vastustaja vei pelin selvällä voitolla. Maalin makuun mekin onneksi päästiin. Pelin alku oli tosi tahmea, mutta pelin edetessä päästiin jo peliin kiinni enemmän ja enemmän. 

Hajoituspeli oli kuitenkin hyvä kokemus. Haluttiin saada pelikokemus ennen kuin varsinainen kausi alkaa. Viime kaudesta peliin on tullut monta uutta juttua ja näistä oli hyvä saada kokemusta.

- 5 vs 5 peli

- kolme 15 min erää 

- isot maalit

Seuraavassa pelissä ollaan heti alusta asti mukana ja paljon terävämpiä.

Remixin suuntaan kiitokset pelijärjestelyistä.

 

// Rami

13.09.2019D-tyttöjen harjoitukset alkaneetLue lisää
D-tytöt aloitti salibandykauden 2019-2020 elokuun lopulla. Nyt on ehditty vetämään parit treenit...

D-tytöt aloitti salibandykauden 2019-2020 elokuun lopulla. Nyt on ehditty vetämään parit treenit salissa ja saatu homma alkuun. Nyt keskiviikkona haettiin kuitenkin vauhtia vähän erilaisesta harjoitusympyröistä - makkaran- ja vaahtokarkkien paistoa Ojutjärven rannalla.

29.03.2019Kauwi salibandynaiset karsivat 2. divisioonaan 31.3.2019Lue lisää
Kauwi salibandynaiset raivasivat tiensä 3. divisioonan Pohjanmaan 6. lohkosta 2. divisioonan...

Kauwi salibandynaiset raivasivat tiensä 3. divisioonan Pohjanmaan 6. lohkosta 2. divisioonan karsintoiihin.

Karsinnat järjestetään Kristiinankaupungissa sunnuntaina 31.3.

28.03.2019E-tytöt: Nimi lehteen ja kausi pakettiinLue lisää
Kaudelle 2018-2019 asetettiin muutama tavoite ja melkeinpä ne kaikki saavutettiin - myös se...

Kaudelle 2018-2019 asetettiin muutama tavoite ja melkeinpä ne kaikki saavutettiin - myös se kauan kaivattu voittokin sieltä tuli heti kotiturnauksen avauspelissä (3-2). Helpolla ei voitto kuitenkaan tullut vaikka tytöillä olikin “me voitetaan tämä peli”-asenne. Joskus sekin voi kostautua, mutta ei tällä kertaa. Turnauksen toinen peli meni ilmeisesti väsymyksen piikkiin (5-0). Tytöt olivat “rällänneet” koko päivän AJ Areenalla ja se vähän näkyi pelissä. Parempi joukkue voitti.

 

Tyttöjen ensimmäinen sarjakausi saatiin siis päätökseen. Kuten tuli jo edellisessä kirjoituksessa todettua, kausi oli nousujohteinen isolla ännällä. Kauden ensimmäisen ja viimeisen turnauksen ero on huima. Myönnän sen itsekin ja olen tytöistä hyvin hyvin ylpeä. Paljon ollaan edetty siitä kun keppihepalla aloitettiin ensimmäiset treenit 2014 ;) Mieltä lämmittää myös muilta saadut kommentit ja palautteet - kiitos niistä. Kiitos myös tyttöjen sponsoreille.

 

Kaikkien käsi nousi ylös kun treeneissä kysyttiin, ketkä aikoo jatkaa ensi kaudella. Pakko kai se on jatkaa mitä itse on aloittanut? ;) No ei vaan, tosi hyvillä fiiliksillä jatketaan. Vielä muutamat treenit, ehkä joku “harkkapeli” ja sitten kesäloman viettoon.

 

// Rami


 

23.03.2019Kauwi salibandyn E-tytöillä ensimmäinen kotiturnaus tänään Anssin Jussin areenallaLue lisää
Kauwi salibandyn E-tytöillä on tänään ensimmäinen kotiturnaus Anssin Jusin areenalla. Klo 11.00...

Kauwi salibandyn E-tytöillä on tänään ensimmäinen kotiturnaus Anssin Jusin areenalla. Klo 11.00 pelataan FBC Remixia vastaan ja noin klo 16.00 Blue Foxia vastaan. Siinä välissä muiden joukkueiden pelejä. Tämän turnaus on samalla tämän kauden viimeinen turnaus. Tervetuloa kannustamaan!

17.03.2019E-tyttöjen kotiturnaus lähestyy (la 23.3.2019)Lue lisää
Kauhavan Wisa e-tytöt 2019   Tarkoitus oli päivittää e-tyttöjen kuulumisia pitkin kautta,...


Kauhavan Wisa e-tytöt 2019

 

Tarkoitus oli päivittää e-tyttöjen kuulumisia pitkin kautta, mutta se valitettavasti jäi tekemättä. Kerrotaan nyt sitten meidän kuulumisia vähän pidemmältä ajalta.

 

Kausi on yhtä turnausta vaille paketissa. Tuloksellisesti ei olla ihan siellä mihin me kauden alussa ajateltiin olevan. Tuloksista huolimatta kausi on ollut tosi hyvä; pelillisesti ollaan menty eteenpäin ja paljon, yksilöosaaminen on kasvanut ja ehkä myös se tahtotilakin. Vastustajajoukkueita ollaan saavutettu koko kauden ajan ja voitotkin ovat olleet useammassa turnauksessa tosi lähellä, mutta ei vaan vielä osunut kohdalle. Se missä tämä näkyy on kun vertaa kauden ensimmäistä turnausta viimeisimpään, ero on tosi iso. Voitto on siis pienestä enää kiinni. Edellisessä turnauksessa saavutetut maalin tappio ja tasapeli jätti jo pientä karvasta makua suuhun.

 

Joukkueella menee siis hyvin ja mitä todennäköisimmin toimintaa tullaan jatkamaan myös ensi kaudellakin, silloin entistä vahvempina ja nälkäisempinä.

 

Ennen kuin hypätään seuraavaan kauteen, vielä on yksi turnaus jäljellä tätä kautta ja se on vielä kotiturnaus joka pelataan Kauhavalla, Ylihärmässä Anssin Jussin Areenalla la 23.3.2019. Kauhavan Wisan e-tyttöjen pelit on klo 11:00 jolloin pelataan FBC Remixiä vastaan ja toinen peli klo 16.15 Blue Fox sinistä vastaan. Tule kannustamaan tyttöjä hakemaan kauden avausvoitto.

 

 


25.12.2018Välähdyksiä E-tyttöjen syksyn turnauksistaLue lisää