Myyntipaikan varaus

Varaa myyntipaikka

Menettele seuraavasti:

Myyjät: Varaa ensin paikka (ilmoita mitä myyt ja sähköntarve) soittamalla numeroon
Martti Koivumäki 040-5727661 tai sähköpostilla martti.j.koivumaki@gmail.com.

Viime vuonna olleet myyjät, joilla on ollut myyntipaikka tai -paikkoja: Varmistakaa paikkanne markkinoilla maksamalla paikkamaksu pe 21.8.2020 mennessä.

Kauhavan Wisan suunnistusjaoston tili: FI24 4744 1020 0138 02. 

Lisäksi edellytyksenä on, että myyjät saapuvat paikalle markkinapäivänä klo 8.00 mennessä. (Huomioittehan että paikkamaksut + sähkö on maksettava ennakkoon määrättynä päivänä tai paikka vapautuu uudelleen jaettavaksi, ellei edellä mainitut ehdot täyty).

MYYNTIAIKA toripäivänä pe 4.9.2020 on klo 10.00 – 16.00.

MYYNTIPAIKAT (sis. alv 24%) maksettuna 21.8.2020 mennessä:

 

2x2 m            30 €

4 x 4 m          60 €

4 x 8 m          110 €

4 x 12 m        150 €

4 x 16 m        210 €

8 x 8 m          210 €

 

Valmiit torikojut vuokrattavissa myös markkinoitten aikana:

 

2 x 3 m, myyntipaikkamaksu 60 € + 20 € (3 kpl)

3 x 5 m, myyntipaikkamaksu 70 € + 30 € (2 kpl)

 

 

SÄHKÖ  10 €/paikkavaraus (sis. alv 24%).

HUOM! Hyväksymme maksuiksi vain pankkisiirrot, jotka näkyvät PE 21.8.2020 klo 10:00 tilillämme tai alueelle tultaessa pe 4.9.2020.klo 8:00 asti käteismaksuna toimitsijoille ennen markkina-alueelle siirtymistä!

Järjestäjät varaavat oikeuden alueen uudelleen järjestelyyn.

(HUOM!  Maksettuja paikkavarauksia ei palauteta, paikkamaksu toimii sopimussakkona, aiheutuneista järjestelykuluista)

Paikkavaraukset: Martti Koivumäki 040-5727661
Muut markkinoihin liittyvät tiedustelut samasta numerosta.

Elintarvikkeiden myyjät: Muistattehan ilmoitusvelvollisuuden.

PAKOLLISET TIEDOT VARAUSTA TEHDESSÄ JÄRJESTÄJÄLLE:

Yrityksen nimi:

Y-Tunnus:

Elintarvikemyyntiluvan numero:

Vastuuhenkilö:

Sosiaaliturvatunnus:

Katuosoite:

Postinumero:

Paikkakunta:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

 

Lisätietoa: terveystarkastajat@seinajoki.fi
tai Seinäjoen kaupunki puh. 
06-4162 111/terveystarkastajat

Elintarvikevalvonnan kohteita ovat

  • Ilmoittamista tai hyväksyntää edellyttävät elintarvikehuoneistot mukaan lukien ns. virtuaalihuoneistot, liikkuvat elintarvikehuoneistot ja kuljetustoiminta
  • Liikkuvat elintarvikehuoneistot, joista on jo tehty ilmoitus toiselle paikkakunnalle ja joiden saapumisesta valvontaviranomaisen alueelle on toimijan tiedotettava
  • Toimijat, jotka valmistavat tai saattavat markkinoille elintarvikkeen kanssa kosketukseen joutuvia materiaaleja ja tarvikkeita (kontaktimateriaalialan toimijat). Liikkuvalla elintarvikehuoneistolla tarkoitetaan mitä tahansa siirrettävää tai väliaikaista (koottavissa ja purettavissa olevaa, paikasta toiseen siirrettävää) elintarvikkeiden myynti- tai käsittelypaikkaa tai -laitteistoa, kuten esimerkiksi liikkuvaa kioskia, myyntivaunua tai -kojua, telttakatosta, jne.
  • Elintarvikealan toimijan on tiedotettava liikkuvasta elintarvikehuoneistosta tapahtuvasta elintarvikkeen myynnistä ja muusta käsittelystä niiden kuntien valvontaviranomaisia, joiden alueella toimintaa harjoitetaan. Tiedon on oltava viranomaisella viimeistään neljä arkipäivää ennen ilmoitetun toiminnan aloittamista. Kun toimija liikkuu sen kunnan valvonta-alueella, jonka elintarvikevalvontaviranomaiselle liikkuvasta elintarvikehuoneistosta on alun perin tehty ilmoitus, ei tiedottamista tarvitse tehdä.
  • Katso tästä yhteystiedot:
  • Elintarvikehuoneistosta tehtävä ilmoitus. (Hakemus- / ilmoitus lomakkeet)
  • Milloin elintarvikehuoneistosta ei tarvitse ilmoittaa?

 

 

Ilmoitusta valvontaviranomaiselle ei tarvitse tehdä silloin, kun toimintaan liittyvät riskit ovat elintarviketurvallisuuden kannalta vähäisiä sekä:

  1. elintarvikealan toiminta tapahtuu samassa huoneistossa kuin toimijan harjoittama muu elinkeinotoiminta (esimerkiksi kampaamon kahvi- ja keksitarjoilu)
  2. toimija on yksityinen henkilö (esimerkiksi henkilö leipoo satunnaisesti ja myy leivonnaisia torilla, pop-up-ravintolatoiminta); tai
  3. toimintaa ei voida pitää elinkeinon harjoittamisena (esimerkiksi kirkon, koulun tai urheiluseurojen myyjäisissä tapahtuva elintarvikkeiden myynti).

Ilmoitus voidaan jättää tekemättä vain, jos toiminta on vähäriskistä ja jokin muu edellä mainituista kolmesta ehdosta täyttyy. Ammattimaisesta toiminnasta on aina tehtävä ilmoitus, vaikka toiminta olisikin elintarviketurvallisuuden kannalta vähäriskistä.

Sähkö
Myyntipaikoille on saatavana sähkö ennakkovarauksella. Sähkön käyttäjä vastaa, että hänen laitteensa toimii vikavirtasuojilla varustetussa verkossa.

Sähköpaikkamaksu: 10 euroa/paikka

Avotulen käsittelijöillä, grillaajilla, lettujen ja makkaran paistajilla jne. on oltava käden ulottuvilla toimiva alkusammutuskalusto – vähintään sammutuspeite tai käsisammutin.

Yleinen hälytysnumero 112. Osoite: Kauhavan tori, Lauttamuksentie 1.

Ensiapu
Wisan teltta. Ruutu 35. Rastilippu.

Siivous
Myyjät ovat velvollisia siivoamaan omat jälkensä. Huolehdithan siis kojusi ympäristön siisteydestä!  Alueelle on varattu roskalaatikoita. Tuothan pahvit yms roskalaatikoille. (Mikäli roskat toimitetaan laatikkoihin järjestäjien toimesta, veloitamme siivousmaksun 50,00 €)

Autot

Autojen ajo markkina-alueelle on sallittu vain purkamista ja lastaamista varten. Markkinapaikkojen purkamisen saa aloittaa klo 16.00 jälkeen.

Kauppiasparkki on torialueen vieressä, EI kadun varressa, jossa on pysäköintikielto.

(Markkina-alueella ajoneuvoilla ajo kielletty klo 9-16, mikäli sääntöä rikotaan. Asetamme 1000€ sakon säännön rikkomisesta.)

 

Markkinaviikolla ilmestyvät Komiat- ja Aviisi-lehti, joissa voi omakustanteisesti ilmoitella.

Lehdet ilmestyvät laajalevikkisinä.

 

Tervetuloa…Kauhavan Wisa ry.