Ratamestareiden ja toimitsijoiden ohjeet

Yleisiä ohjeita järjestäjille

Kärry, laitteet, ym. välineet ja tietokone

Karttavarastolla tarvikkeet.

Kärry vanhassa paikassa.

Seuraavan kerran järjestäjät sopivat iltarastilaitteista edellisten järjestäjien kanssa edellisvuosien tapaan.

Rastiliput ja koodit ovat maastossa ma klo 8.00-ke 24.00 välisen ajan. Emit-leimasimet ovat käytössä vain lähirasteilla ma illalla.


Tulokset

Jokainen järjestäjä huolehtii tulokset Aviisi-lehteen ja laittaa tiedot myös iltarastivastaavalle nettiin julkaistavaksi.


Koronatiedote

Vaihda oma vuorosi, jos läheiselläsi tai itselläsi on oireita.

Jokainen järjestäjä huolehtii omasta suojautumisesta mahdollisimman hyvin ja muistuttaa tarvittaessa osallistujia. Muista käyttää suojakäsineitä ja desinfioida kätesi.

Kärryyn on laitettu suoja esim. muovi, ettei kukaan ole suorassa kontaktissa osallistujiin. Luukulla pyydetään EPSU-kortti, Emit-kortti ja raha tasarahana (suositus maksu etukäteen).

Kärryyn hankitaan desinfiointiainetta, jota on jaossa myös osallistujille. Lisäksi iltarastijärjestäjien on hyvä käyttää suojakäsineitä. Täydennystä löytyy karttavarastosta. Muistakaa ilmoittaa ajoissa, jos aineet tai hansikkaat loppuvat (Sanna Peltoluhta).

Kärrystä annetaan kartta osallistujalle samalla kun hänet kirjataan saapuneeksi iltarasteille.

Osallistujalistaan kirjataan järjestäjän toimesta lähtijät ja maaliintulijat listaan. Jonossa suositellaan vähintään 2 metrin turvaväliä. Maahan voi laittaa esim. puukeppejä merkiksi, jotta muistavat pysyä kauempana toisista suunnistajista jonossa.

Kävijöille suositellaan käsien desinfioimista ennen käyntiä. Tätä varten voi laittaa esim. pöydän, johon pullon ja lappu näkyville.         


Osallistujalistan toimittaminen tilastointia varten

Osallistujalistaa toimii tilastointia varten. Lista toimitetaan iltarastivastaavalle:

  • täytetty taulukko sähköpostin liitteenä
  • tai kuva liitteeksi osallistujalistasta.
    HUOM! Jos nimi puuttuu listasta, lisää nimi loppuun selkeällä käsialla.