Lentopallo
Jaoston etusivu
Wisan lentopallojaosto tiedottaa:

 

Pelaaja- ja Pelipassi maksut 2019-2020


Suomen lentopalloliiton sivuille pääset tästä.

Etelä-pohjanmaan lentopallojaoston sivuille pääset
tästä.
 
Junnulentiksen sivuille pääset tästä. 

Olemme myös Facebookissa, käy tykkäämässä.  
  

Viimeksi päivitetty: 8.7.2019

Ajankohtaista
08.07.2019POWERCUP 2021 KÖKKÄLue lisää
POWERCUp 2021 valmistelut alkavat järjestelytoimikunnan osalta jo tämän syksyn aikana....

POWERCUp 2021 valmistelut alkavat järjestelytoimikunnan osalta jo tämän syksyn aikana. Varsinaisen tapahtuman aikaan tarvitaan tietysti apukäsiä paljonkin. Olemme luoneet sähköisen lomakkeen missä voi jo nyt ilmoittautua toimintaan mukaan.

Jos sinua kiinnostaa osallistua toimintaan jo heti alusta alkaen mm erilaisissa vastuutehtävissä niin ole yhteydessä allekirjoittaneeseen ja/tai täytä lomake ja merkitse mahdollisimman tarkkaan toiveesi sinne. Mahdollisuus on siis olla vaikuttamassa tapahtumaan heti alusta alkaen. Mikäli haluat osallistua vain tapahtumaviikolla niin sekin on tietysti mahdollista. Asiasta tullaan toki tiedottamaan lisää syksyn aikana.

Mikäli toimintaan mukaan haluaa joku yhdistys/vast niin ilmoita se lisätieto kentässä selvästi, yhteyshenkilön nimi on tottakai tärkeä tieto, älä unohda sitä. Kaikki apu on tervetullutta, laittakaapa sana kiertämään.

Ohessa linkki:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLEbnYZ_Z5nFNPyQ3g7_C2S7ZwRScupemYYhhkiiOuFanakw/viewform

 

T: Jouni Välimaa,

Wisan lentopallojaoston puheenjohtaja

POWERCUP 2021 Järjestelytoimikunnan jäsen.

01.07.2019Lentopallon tehoryhmän kuulumisiaLue lisää
Ensimmäinen 6-7 viikon aloituspätkä on nyt takanapäin. On aika hengähtää pari viikkoa ja siirtää...

Ensimmäinen 6-7 viikon aloituspätkä on nyt takanapäin. On aika hengähtää pari viikkoa ja siirtää ajatukset pois lentopallosta. Kolmesti viikossa on tahti millä ollaan menty. Reilu puolet on menty fysiikan ehdoilla ja tässä vaiheessa kautta laji on jätetty vähemmistöön. 2002 - 2006 syntyneistä ja kooltaan 20 pelaajan ryhmä on koostumukseltaan enemmistönä tyttöjä. Fysiikkapuolella ollaan keskitytty paljon liikkuvuuteen kokonaisvaltaisesti. Paljon keppijumppaa, kuntopalloja ja todella paljon Petri Mäkipernaa lanseeraamaan koko vartalon lihaskuntojumppaa. Urheilukentällä pääpaino on ollut yleisurheilumaisissa aitakävelyissä ja koordinaatioharjoitteissa aitoja apuna käyttäen. Määrällisesti on tehty paljon matalatehoisia hyppelyitä sekä juoksusarjoja intervallityyppisesti tauottaen. Lajissa vastaavasti pääpainona, tekniikkapallottelujen lisäksi, on harjoitettu käden kontrollia hyökätessä ja parin vastaavasti puolustaessa. Tehoryhmän koko on muotoutunut kooltaan 13-15 pelaajaan, mikä olikin jaoston alkuperäinen tavoite. Ryhmää voikin kuvata parhaiten sanoilla todella motivoitunut, motivoitunut ja osan hakiessa vielä sitä ideaa harjoitteluun. Kymmeniä vuosia seurassa ansiokkaasti valmentanut ja jaostossa toiminut valmentaja onkin joskus todennut "60-luvun lopulla syntyneet pojat raskastivat hikeä, 70-luvun sällit kysyivät miksi me hiotaan ja 80-luvun lopulla syntyneet kollit alkoivat jo vähän inhota sanaa hiki". Onneksi tässäkin on vielä niitä jotka sitoutuvat hikeen, systemaattisuuteen, ilmaantuvat paikalle myös rankimmalla hetkellä. Tästä kohtaa täytyy kiittää myös niitä vanhempia jotka ohjelmoivat perheen juttuja sen mukaan. Jatkamme pienen hengähdystauon jälkeen ja suunnitelmissa onkin jo jotain uutta "ärsykettä" kohti tulevaa kautta. Lämmintä heinäkuuta.

Juha Finni

 

29.11.2018A-poikien A-pooliturnaus lauantaina 15.12. kello 11.00Lue lisää
Mukana: Pielaveden Sampo, Vammalan Lentopallo, Raision Loimu ja Wisa. Wisan pelit kello 11.00,...

Mukana: Pielaveden Sampo, Vammalan Lentopallo, Raision Loimu ja Wisa. Wisan pelit kello 11.00, 14.45 ja 17.15.

Kahvio auki jo kello 9.45 aina kello 18.30 saakka.

Vapaa sisäänpääsy! Ikäluokan syksyn kovin poolikierros!

Tervetuloa!

25.09.2018Wisalta kolme poikaa nuorten maajoukkueessaLue lisää
Kolme Wisan kasvattia ovat kiilanneet itsensä 15 pelaajan maajoukkueeseen. Passarit Santeri...

Kolme Wisan kasvattia ovat kiilanneet itsensä 15 pelaajan maajoukkueeseen. Passarit Santeri Välimaa ja Joska Försti sekä yleispelaaja Eemi Pöllänen. Wisalla on määrällisesti joukkueessa entien omia kasvateja. Onnittelut, menestystä ja terveyttä jatkoon, niin tulossa on mieleenpainuva kausi 2018 - 2019.

Vanhemmat uutiset

Yhteistyökumppanit
Kauhavan kaupunki
Kultatähti
K-rauta Erkinheimo
Lattiahionta K. Tuomela