Lauantai 12.11.2016

Kilpailukutsu Etelä-Pohjanmaan KORTTELIKUPIN I osakilpailuun ALAJÄRVELLE la 12.11.2016

Osakilpailun järjestäjä: Alajärven Ankkurit

Lähtö ja maali: Alajärven kaupungin keskustassa, osoitteessa Hirsikankaantie 16. Kilpailukeskus Rengasmarket/Juha Latvala.

Pysäköinti: Rengasmarketin pihassa.

Aika: Lauantaina 12.11.2016 klo 13-15 (lähtöaika)

Järjestelyt: Iltarastiperiaatteella, lähtö ohjatusti omia aikojaan, maksu 5 euroa, alle 20-vuotiaat maksutta. Lämmintä hallitilaa pukeutumiseen. Kartalla oleva uimahalli on avoinna.

Kartta: 1:5000 (noin), sprinttikartta, tuloste, tulostus molemmin puolin (A- ja B-rata)

Maasto: Alajärven ydinkeskustaa, lukuisia puisto- ja piha-alueita julkisine rakennuksineen ja aitoineen. Karttaa laajennettu viime viikolla. Pääväylän Alajärvi-Lehtimäki (Soini)-tien voi vain alittaa vain kilpailukarttaan merkityistä kolmesta alikäytävästä.

Matkat: A-rata 6,6 km, B-rata 4,5 km ja C-rata 2,9 km

Ilmoittautuminen: Kauhavan Wisan sivuilla (tai suoraan hekujanp ät japo.fi) viimeistään 11.11. klo 18.00. Myös paikan päällä voi ilmoittautua ja suunnistaa (jos karttoja riittää!)

Huomioitavaa: Kilpailijan on noudatettava liikennesääntöjä ja kiellettyjen alueiden merkintöjä. Esimerkiksi Pääväylän Alajärvi-Lehtimäki(Soini)-tien voi vain alittaa kilpailukarttaan merkityistä kolmesta alikäytävästä. Kilpailijan on käytettävä turvallisuussyistä heijastinliiviä. Järjestäjien toimesta ei ole liikennevalvontaa!

Tiedustelut: Heikki Kujanpää, p. 040-7210492, hekujanp ät japo.fi

TERVETULOA
ALAJÄRVEN ANKKURIT

Ilmoitetut kilpailijat

B-rata

Päivi Kattelus