Kauhavan puulaaki-/harrastejoukkue 2019 suunnistuksen parisprinttipäivä

Kauhavan puulaaki-/harrastejoukkue 2019
suunnistuksen parisprinttipäivä


Kauhavan Wisa ry ja Kauhavan liikuntapalvelut järjestävät suunnistustapahtumailtapäivän la 5.10. 2019(Huom! muutttunut ajankohta) Tornimäen ja Matsompin alueella alkaen klo 14.00.
Kilpailukeskus: Salomaan Auto- ja Osamyynin pihamaalla Salokuja 4 Kauhava.
Opastus: kt 63 Kauhavan eteläiseltä sisääntulotieltä.
Lajit: Työpaikkajoukkueille 3-osuuksisen puulaakiviestin, jossa samassa joukkueessa saavat juosta kauhavalaisessa työpaikassa tai konsernin sisällä toimivat työntekijät. Naiset ja miehet omissa sarjoissaan. Sekajoukkueet miesten sarjassa. Joukkueita voi olla useampiakin. Suunnistettavien ratojen pituudet ovat n. 1,5-2,0 km:ä ja myös helppoja. Muovipussitettu värikartta on Arto Katajamäen 5/2019 päivittämä ja pitää sisällään myös kuvalliset rastimääritteet sekä rastien koodit. Kartanluvun osaavat selviävät kisasta. Kompassia ei suunnistamiseen välttämättä tarvita. Maasto on kovapohjaista polkurikasta kalliomaastoa. Rasteja tulee olemaan runsaasti maastossa, jotka näkyvät selvästi vierekkäinkin, joten kartanlukua ja rastikoodin tarkistusta kannattaa harjoitella jo iltarasteilla kesäkauden aikana. Lähdöt tapahtuvat kaikkiin viesteihin sarjoittain.
Osuuksien vaihdon yhteydessä luovutetaan viestiä jatkavalle uusi kartta ja EMIT-leimasin. Saman EMIT-leimasimen käyttö viestikapulana varmistaa sen, ettei suunnistaminen ole välineistä kiinni.


Samassa yhteydessä kisataan 3-osuuksinen harrastajasarja, jossa nais- ja miesjoukkueet juoksevat omissa sarjoissaan. Sekajoukkueet kisaavat miesten sarjassa.


Puulaaki- ja harrastajakisaan ei voi ottaa molempiin osaa yhtä aikaa, sillä kisa juostaan samoilla radoilla.


Samassa päivänä n. klo 16.00 juostaan myös parisprinttikisat, jossa sarjoina ovat alle 16v., yleinen sekä yli 50 v. Naiset ja miehet kisaavat omissa sarjoissaan. Yhteisparit suunnistavat miesten sarjassa. Yleisen sarjan lisenssiluvan omaavat eivät saa kilpailla tässä lajissa.


Parisprintissä on neljäosuutta, jotka juostaan puoliksi vuorotellen. Rastipisteet voivat olla samojakin kuin puulaakiviestissä.


Wisan, Kisan ja KJV:n kotisivuilta löytyvät iltarastien kiertämiseen sopivat kalenterit ja opastukset.


Kaupunki kustantaa voittajille palkinnot, jotka jaetaan tulosten selvittyä.


Karttamaksu on 5€:a/joukkue ja se kerätään ilmoittautumisen varmistamisen yhteydessä.


Jokaisella joukkueella tulee olla yhteinen EMIT-leimasin, joka toimii viestikapulana ja varmistaa maaliintulon jälkeen joukkueen suorituksen.


Ilmoittautumiset 28.9. 2019 mennessä sähköpostilla martti.j.koivumaki@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan joukkueen nimi, jäsenten nimet ja yhteisen EMIT-leimasimen numero ja sarja.


Leimasimen voi vuokrata järjestäjiltä.


Muut kuin kauhavalaiset saavat osallistua sarjoihin ulkopuolisina.


Suunnistusterveisin


Martti Koivumäki 040-5727661 Kauhavan Wisa